Verras ons met jouw blik op de werkelijkheid

Het Ding Verstopt

Verzin de beste tekst

18 sept
N 51° 58.584 E 005° 54.172
Naam: Juuke Schoorl
Zorgenvangers
Naam: Paul van Capelleveen

Op. Het is gewoon op.

Naam: Nellie Werner

Toen kubisme nog in de mode was…

14 aug
N 51° 59.577 E 005° 53.930.
Naam: Chrissie57

Ik zag een plat ding met een streepjesding erin.

Naam: Isabel van Dijk

Een imitatiewolk zoals die er nog waren van voor de klimaatcrisis

21 aug
N 51° 58.770 E 005° 54.639
Naam: Isabel van Dijk (nieuwe inzending 11-09)

De Toren van Corona

Naam: Chrissie57

Overbodig geworden gestapelde plaatsen door coronabacteriën

28 aug
N 52° 00.061 E 005° 53.592
Naam: Chrissie57

Aan de bron vindt men liefde

Naam: Isabel van Dijk

Zwaanzinnige liefde 💓

4 sept
N 51° 59.124 E 005° 54.416
Naam: Chrissie57

Verbalde coronacolonieën relaxen in water

Naam: Isabel van Dijk

Ballorig

11 sept
N 51° 58.680 E 005° 54.277
Naam: Chrissie57

Duin in quarantaine. Bewaard vanuit een ver verleden. Hoelang nog nodig?

Het Ding Verstopt
Op zes verschillende locaties in het centrum van Arnhem is een kokertje met daarin een foto verstopt. Aan jou de opdracht om de foto’s te vinden en een zo leuk mogelijke tekst bij het ding op de foto te verzinnen. Vanuit de gedachte: Vanuit de gedachte: waar zou het ding op de foto voor kunnen dienen/ wat zou het kunnen zijn volgens de postapocalypt. Van foto 1 (die ook als teaser is gebruikt) is de vindlocatie nog niet prijsgegeven, maar de foto al wel en hier kan dus ook al op worden gereageerd! ☺ NB Boven de zes polaroid frames zie je op welke dag de coördinaten van de betreffende kokertjes worden vrijgegeven.

Hoe deelnemen?
Als je een foto vindt, mail/sms/app dan je naam plus het door jou verzonnen onderschrift en als je wilt een foto van jezelf met het gevonden kokertje naar 06 30225709  of eindland@tgecho.com . Elk onderschrift wordt binnen 24 uur online geplaatst. Mocht je jouw foto willen delen via social media om meer aandacht te genereren voor ons spel, dan vinden wij dit natuurlijk super! Deel echter nooit een foto van de foto in het kokertje, want dan wordt het spel voor je concurrenten wel erg gemakkelijk.

Het spel duurt vijf weken. Per verstopte foto kun je elke week tot vrijdag 20:57u één onderschrift insturen. Inzendingen die daarna binnenkomen tellen mee voor de volgende week. Let op dat het door jou verzonnen onderschrift niet al eerder is ingestuurd. Alleen originele inzendingen worden gejureerd. Elke vrijdagavond na 20:57u kiest de jury per foto een TOP VIJF van de leukste inzendingen van die week. Deze wordt zaterdagochtend om 10:02u bekend gemaakt. De nummer één wordt sowieso beloond met een vrijkaartje voor de voorstelling EINDLAND van Theatergroep Echo. Daarnaast krijgt de top vijf punten, die van belang zijn voor de Ranking, waarmee je kans maakt op de EINDLAND AWARD!

NB Bij weinig (originele) inzendingen behoudt de jury zich het recht voor de beoordeling daar op aan te passen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van tgECHO, en allen die bij het maken van het spel betrokken zijn, mogen wel foto’s en bijschriften inzenden, maar die worden niet meegenomen in de puntentelling.

Aan het eind van de laatste week wordt ook de vindlocatie van foto 1 gedeeld. Wie deze het eerst vindt, en een foto van zichzelf met het gevonden kokertje appt of mailt naar 06 30225709 of eindland@tgecho.com  wint ook een vrijkaartje voor de voorstelling. De oplettende speler lukt dit wellicht nog voordat de coördinaten zijn vrijgegeven! Zodra het kokertje is gevonden, verschijnt de tekst “gevonden” over de foto.

De plattegrond
De post-apocalyptische plattegrond is gemaakt door de Arnhemse kunstenaar Petra Bouwens. Wil je graag een papieren exemplaar? Dat kan! Je kan er een ophalen bij spellenwinkel het Spelkwartier, Boekhandel het Colofon, Boekhandel Hijman Ongerijmd, Focus Filmtheater of Café Dudok.