Verras ons met jouw blik op de werkelijkheid

Het Ding Dichtbij

Maak het beste beeld

Week 5

Foto: Nellie Werner
Een warme-knuffel apparaat
Foto: Bert Hadders 8

Week 4

Foto: Bert Hadders 7

Week 3

Foto: Bert Hadders 5
Foto: Bert Hadders 6

Week 2

Foto: Bert Hadders 2
Foto: Bert Hadders 3
Foto: Bert Hadders 4

Week 1

Foto: Juuke Schoorl
Foto: Juuke Schoorl
Zorgenvangers
Foto: Lotte Dunselman
Foto: Bert Hadders 1
Foto: Clytemnestra
Bijbenen
Foto: Clytemnestra
Opblaasbaar landschap
Foto: Nellie Werner

Het Ding Dichtbij
Hier aan jou de opdracht om zelf een ding uit jouw omgeving te fotograferen, vanuit de gedachte: (door hoe je het fotografeert, of door het onderschrift dat je het meegeeft) hoe zou het ding/voorwerp kunnen worden gebruikt volgens de postapocalypt? Je mag hierbij dus een onderschrift meesturen, maar dit hoeft niet. Foto 1 & 2 zijn voorbeelden om je op weg te helpen in het “anders” denken, maar laat vooral je fantasie de vrije loop! ☺

Hoe deelnemen?
Mail/sms/app je naam en foto (evt met onderschrift) naar 06 30225709  of eindland@tgecho.com. Elke foto wordt binnen 24 uur online geplaatst. Je foto kun je later terugvinden op de voorstellingslocatie. Mocht je je foto willen delen via social media om meer aandacht te genereren voor ons spel, dan vinden wij dit natuurlijk super!

Bij dit onderdeel mag je zo vaak meedoen als je wilt, maar let op: elke foto mag maar één keer worden ingestuurd. Alleen originele inzendingen worden gejureerd. Elke vrijdagavond na 20:57u kiest de jury een TOP VIJF van de leukste inzendingen van die week. Deze wordt zaterdagochtend om 10:02u bekend gemaakt. Inzendingen na vrijdag 20:57u tellen mee voor de volgende week. De nummer één wordt sowieso beloond met een vrijkaartje voor de voorstelling EINDLAND van Theatergroep Echo. Daarnaast krijgt de top vijf punten, die van belang zijn voor de Ranking, waarmee je kans maakt op de EINDLAND AWARD!

NB Bij weinig (originele) inzendingen behoudt de jury zich het recht voor de beoordeling daar op aan te passen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van tgECHO, en allen die bij het maken van het spel betrokken zijn, mogen wel foto’s en bijschriften inzenden, maar die worden niet meegenomen in de puntentelling.